Benelub Oils sponsort ASC Nieuwland!

Benelub Oils start met de sponsoring van ASC Nieuwland. Het bedrijf uit Nijkerk plaatst een reclamebord langs het hoofdveld van ASC Nieuwland, voetbalvereniging uit Amersfoort. Ook voorziet het de spelers van het eerste elftal van jassen. Benelub Oils, een bedrijf in tectyl, industriële en automotive smeermiddelen, wil zo bekendheid geven aan hun activiteiten en de betrokkenheid bij sport in de regio bevestigen.

MIJN ZOON KEEPT IN HET EERSTE

Directeur Marcel Gros van Benelub Oils: “Er zijn verschillende redenen waarom wij besloten hebben om ASC Nieuwland te sponsoren. Mijn zoon speelt als keeper in het eerste elftal en ik woon ongeveer naast de club. Daarom vind ik het belangrijk om de ASC Nieuwland te ondersteunen. Voetbalclubs hebben het niet altijd makkelijk en kunnen iedere hulp gebruiken, zeker ook financieel. Ik ben ook echt een voetbalfan. Ik heb twee business seats bij Willem II, waar ik vaak met klanten naartoe ga. Wat wel grappig is: ASC Nieuwland en Willem II hebben dezelfde shirts!”

REGIONALE VERDELER TECTYL, AUTOMOTIVE EN INDUSTRIËLE SMEERMIDDELEN

Benelub Oils is regionale verdeler van tectyl, industriële en automotive smeermiddelen. Voor Valvoline Tectyl en Q8Oils is het bedrijf officiële partner voor de Veluwe en omstreken. Voor Matrix bedient Benelub Oils de bovenste helft van Nederland. Benelub Oils levert uit eigen voorraad en geeft specialistisch advies over alle producten. Benelub Oils onderscheidt zich op het gebied van service, kennis en expertise en ondersteunt zijn klanten met monitoring, filtering, procesoptimalisatie, bemonstering en onderzoek.

OIL AS A SERVICE

Benelub Oils is meer dan alleen leverancier van tectyl en industriële en automotive smeermiddelen. Door ons hoge serviceniveau zorgen wij voor verhoogde productiviteit, continuïteit en efficiëntie. Uitsluitend met het juiste onderhoud haalt u het meeste uit uw smeermiddelen. Met onze ervaring, kennis en eigen mensen zorgen we ervoor dat u het maximale haalt uit uw tectyl, automotive en industriële smeermiddelen. Dat noemen wij Oil as a Service.

Wilt u meer weten over onze producten of Oil as a Service? Neem dan contact met ons op!